Ervaringen van klanten

 

Wat zijn de ervaringen van mijn klanten? Soms komt precies het gewenste effect op de vraag of het probleem waar je nu mee zit. Soms komt onverwachte ballast naar boven, waarvan je dacht dat je dat hoofdstuk uit je leven had afgesloten, maar kun je het nu echt opruimen. Soms komt iets uit vroegere tijden naar boven als oorzaak van je huidige gedrag en je gedachtepatroon, waar je je totaal niet bewust van was. De ene keer wordt tijdens de healing meteen iets gereset en de andere keer heeft de healing eventjes uitwerktijd nodig maar gebeurt er “op de achtergrond” wel van alles. Soms is de healing gewoon heerlijk rustgevend en voel je totale ontspanning. Bij het loslaten van emotionele ballast en mentale overtuigingen kan soms een (voor jou bekende) fysieke klacht opspelen, maar dit gebeurt niet altijd. In onderstaande ervaringen van een aantal klanten zie je die diversiteit in healingprocessen ook terug. De rode draad is evenwel: mensen komen meer ín hun kracht en óp hun levenspad!  

 

Ervaringen van klanten

Astrid: Een mooie reis ... ik ben dichter bij mezelf gekomen.
De Munay-Ki inwijdingen hebben mij dichter bij mezelf gebracht, het was echt een mooie reis naar binnen, voelen wat echt belangrijk is voor mij, gaan loslaten wat niet bij mij hoort. Ook heeft Munay-Ki mij gebracht dat ik meer vertrouwen heb in mezelf en heb geleerd dat ik mag vertrouwen op wat mijn gevoel/intuïtie mij vertelt; dat is mijn waarheid. Dankzij de rust, de vriendelijkheid en vakkundigheid die Annet uitstraalt, heb ik mij altijd op mijn gemak gevoeld en wist ik daardoor dat ik op het juiste moment op de juiste plek was en kon ik mij helemaal openstellen voor wat er gezien, geheeld, geleerd, gehoord, gevoeld en ontvangen wilde worden. Ik wens ieder zo’n mooie reis!
Kunie Hokken: Wat een fijne energie met bijzondere uitwerking.
En dan stap ik de kamer in bij Annet … Wat een fijne energie voel ik bij haar. Ik kan en mag mijzelf zijn. De rust en de openheid die ze uitstraalt, nodigt uit. Ze neemt de tijd en hoort wat je zegt, maar ook wat je niet zegt. Volledige overgave heb ik bij mijzelf mogen ervaren: een compliment voor mijzelf, maar ook zeker voor Annet. Inwijdingen gehad, wat een bijzondere ervaring, zowel lichamelijk als geestelijk. Kortom, een warme, inspirerende en in jezelf kerende therapie. Met de rustige, professionele en mooie energie van Annet als aanvulling een aanrader.
Hendrik: Een diep(er) gevoeld vertrouwen.
Na inwijding 5, 6 en 7 van Munay-K voel ik in de diepte van mijzelf KRACHT. Ik voel een diep(er) verankerd vertrouwen dat voor alles een juiste plek en tijd is. Durven vertrouwen op een beweging, een geluid, een stroom, dat goede dingen me toevallen, mijn pad doorkruisen. Ontvankelijk zijn en ze in blijheid en dankbaarheid omarmen. Met veel dank aan Annet.
Emma Louise Verleun: Het voelt alsof er meer ruimte is voor mezelf.
Wat merk ik de afgelopen periode verschil! Het voelt alsof er meer ruimte is voor mezelf. Ik zeg wat ik voel, zonder me ergens schuldig over te voelen, ook als dat iets voor de ander betekent. En tot nu toe krijg ik er juist veel positieve reacties op dat ik me uitspreek. Het voelt heel fijn en ik heb het idee dat ik meer in mijn kracht kom te staan. Meer ruimte voor mezelf i.p.v. alleen voor de ander. Super bedankt voor de twee fijne sessies!
José: Krachtige healings en oefeningen.
Ik heb enkele sessies bij Annet gehad, die mij heel erg hebben geholpen. De aurahealing en de inwijdingen hadden een sterk effect op mijn welbevinden en de angsten die ik al jaren had. Ik heb gemerkt dat de energetisch healing sterk doorwerkte en wellicht voor mij nog wel krachtiger was dan bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie. Naast de healings was Annet altijd bereid om mee te denken m.b.t. kleine oefeningen die ik kon doen om beter in mijn vel te komen. Dit waren eenvoudig toe te passen oefeningen die ook krachtig werkten. Ik maak nog steeds gebruik van deze oefeningen.  Het was handig om die via de mail te mogen ontvangen. Ik heb Annet ervaren als een integer persoon, vrij van oordelen en vooral luisterend. Alles mag en kon er zijn, dat was erg fijn. Zij is in staat om precies in te tunen op datgene wat er speelt op dat moment en ze geeft vervolgens advies welke healing of oefening van toepassing zou kunnen zijn. Annet,  hartelijk dank voor de fijne begeleiding.
Anke: Ik kan weer verder door de inzichten.
Annet is een vriendelijk, integer en zeer kundig persoon met een persoonlijke aanpak. Ik heb de inwijdingen én de gesprekken als zeer prettig ervaren, waarin er altijd goed geluisterd én ingezoomd werd op zowel mij als persoon als op mijn hulpvraag. De gezellige praktijkruimte is goed bereikbaar met voldoende parkeerplekken. De inwijdingen hebben tot nu toe mij duidelijke inzichten gegeven, waardoor ik weer verder kan in mijn leven.
Cynthia: Bij Annet schijnt altijd de zon.
Bij Annet schijnt eigenlijk altijd de zon 🌞. Ze heeft een positieve energie. Ze sluit goed bij je aan, luistert goed naar je verhaal en vertaalt voor je wat nodig is voor jou, in goed overleg. Zij werkt met, en in, verbinding en dat is een prachtige ervaring. Tijdens de healings kon ik veel waarnemen, maar niet helemaal begrijpen wat er allemaal gebeurde. Annet legt na de healing uit wat zij heeft ervaren en gedaan, en als het verhaal helemaal samenkomt is dat prachtig. Ook al zul je voor een verandering in je leven zelf moeten werken, Annet helpt je om op dit mooie pad te komen. Dank Annet!
Manon: Wat een weldadige, zachte energie.
Ik had last van spanning in mijn nek, schouders, onderrug en benen. Het zat al enige tijd behoorlijk vast. Annet begon met Therapeutic Touch, waarbij ik alleen maar hoefde te zitten en zij de energie in mijn energieveld harmoniseerde. Ik werd geraakt door de weldadige, zachte energie! Ik voelde direct dat er meer ontspanning en ruimte in de pijnlijke plekken kwam. Maar misschien nog wel belangrijker: ik realiseerde me dat ik veel zachter voor mijzelf mag zijn; een waardevol inzicht.
Jeanne: Het stroomt weer.
Ik heb twee healings gehad. Wat ik de eerste keer zo leuk en fijn vond, is dat ik bijna per direct mijn humor en gevoel voor relativeren terug vond. De tweede healing heeft emoties losgemaakt. Waar ik voorheen altijd deed of vervelende gebeurtenissen me niets deden en ik me voor de buitenwereld groot hield, kan ik dat nu niet meer wegstoppen. Het voelt alsof er door de healing een blokkade is opgeheven, waardoor het nu begint te stromen en ik emoties toe kan laten en kan voelen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat dit niet altijd gemakkelijk is, bijv. als ik aan iets van vroeger denk en ik heel verdrietig word. Maar … na de tranen voel ik me wel lichter! Zo ruim ik beetje bij beetje op;-).
Barbara Toussaint: Geroepen worden door Munay-Ki.
Achteraf kan ik zeggen dat het zo voelde tijdens de inwijding van de Healer’s Rite door Annet Brouwer op het Lorelei festival 2021. Aangeraakt door Annet Bouwer ben ik naar haar praktijk in Zaltbommel gegaan. Gedurende de zes maanden die daarop volgden, heb ik de andere acht inwijdingen mogen ontvangen. Annet weet je mee te nemen op het pad van de Munay-Ki. Haar aanpak tijdens de healings en inwijdingen is rustig, vriendelijk en altijd vol met uitleg. Met haar tips en adviezen kon ik vervolgens zelf aan de slag. Annet en de Munay-Ki hebben mij niet alleen rust in hoofd en hart gebracht, maar ook kracht gegeven en vertrouwen in de toekomst.
Chantal van Doesburgh: Ik ben weer thuis!
Van Annet kreeg ik de eerste rite van de Munay Ki door op een vrouwenfestival. Het loslaten van ballast uit het verleden en de voorouderlijn. Het was zo kloppend. Ik was bezig met het schrijven van de laatste bladzijdes van mijn roman – De Goede Moeder – waarin dit een belangrijk thema inneemt. ‘Ik ben weer thuis,’ zei ik tegen haar. Kort daarna heb ik de andere acht rites en de aanvullende 13e rite ontvangen in de praktijk bij Annet. Annet straalt vrolijkheid, enthousiasme en warmte uit. Ze is in staat zich af te stemmen op datgene wat niet direct zichtbaar is. Ik hou daarvan. Annet is heel puur.
Hélène: Het leven gaat makkelijker, ik heb vertrouwen in de toekomst.
Door toeval kwam ik op de site van Farus terecht. Tijdens het lezen voelde ik dat ik een afspraak moest maken voor een healing, maar ook trokken de inwijdingen van Munay-Ki mijn aandacht. Alhoewel ik totaal geen idee had waarom dit me zo trok, heb ik na de healing besloten om de inwijdingen te vragen. Nu ik ze heb ontvangen, voelt het alsof ik een zware jas van donkere, schurende stof heb uitgedaan en er een zachte, warme deken voor in de plaats heb gekregen. Emoties zijn doorvoelt en achter me gelaten, negatieve gedachten bijna weg en ik ervaar het leven als lichter en vrediger. Het lijkt makkelijker te gaan. Ik heb vertrouwen in de toekomst: alles ontvouwt zich vanzelf. Annet is een warm persoon en een perfecte sparring partner. Ik heb nooit het gevoel gehad iets achter te moeten houden of me mooier voor te doen dan ik ben. Zelfs als ik lelijke dingen zei of huilde was er geen oordeel: slechts begrip, een doos tissues en een glas water.
Marlou, Rosmalen: Op reis.
Wat een reis. Het pad van persoonlijke groei kent vele wegen en die van mij kenmerkt zich door de hulp van jou. Elke keer was het een verademing om naar je toe te gaan en te voelen dat het klopt. Dat ik vertrouwen mag en kan hebben in datgene wat ik zie, wat ik voel en daar ook naar te handelen. Dat heeft mij veel gebracht in de relatie met mijn man, dochter en zoon, met mijn (schoon-)ouders en iedereen die ik lief heb om mij heen. Op het gebied van werk ben ik nog op weg. Ook daar zijn al goede stappen gezet en ik voel dat er nog meer moois op komst is.
Willeke: Thuisoord.
Ik heb veel aan je gehad als mens. Ik zie je als een soort van ‘thuisoord’ waar ik altijd terecht kan als het even niet meer gaat, als ik een luisterend oor nodig heb. Waar ik helemaal mezelf mag en kan zijn. Met alle emoties, drukte, vragen of wat dan ook. De inwijdingen hebben niet meteen mijn leven in een versnelling gebracht, en ik heb nog steeds mijn eigen innerlijk werk te doen, maar ik ben er wel van overtuigd dat de zaadjes bij mij geplant zijn en tot volledige ontwikkeling komen als de tijd daar rijp voor is.
Claudia, Wamel: Ik sta weer in verbinding met mijzelf en ik jaag nu mijn dromen na.
Annet kwam voor mij op het juiste moment, in een ellendige periode, als een reddende engel! Ze heeft er mede voor gezorgd dat ik de verbinding met mezelf weer heb durven en leren voelen. Bewustwording kwam daar uit voort. Bij Annet voelde ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak en het was meteen vertrouwd. Fijne gesprekken, maar ook die heerlijke stilte en ontspanning! Zij heeft mij geleerd om in het hier en nu te staan en zorgde ervoor dat ik veel ballast los mocht laten. Door de gesprekken en vele kippenvel-momentjes, werd mij duidelijk waar ik echt blij van word en wat mijn passie is en jaag ik nu mijn dromen na. Ik durf ook te luisteren naar mijn intuitie en vertrouw daarop. De Rites van Munay-Ki heb ik ondergaan en ervaar dit als een verrijking en waardevolle aanvulling in mijn leven. Alsof het op mij gewacht had …..

Het enthousiasme, de inspiratie, de heldere blik en liefdevolle gave van Annet, maakt haar een mooi en warme persoonlijkheid. Annet heeft eraan bijgedragen dat ik met zachte ogen en een glimlach op mijn gezicht terug kan kijken aan de waardevolle tijd die ik bij haar heb doorgebracht. Veel geleerd! Dankbaar en zeker aan te raden!

Judy, Tiel: Ik voel me positiever, blijer en vrediger.
Ik ben erg onder de indruk van jouw vermogen. Vooral jouw humorvolle liefdevolle zijn. Een verademing in deze stressvolle wereld.
Vera, Rosmalen: Ik sta meer in mijn kracht.
Ik was al een tijdje niet meer zo blij met mijn werk, maar wist enerzijds niet wat ik dan wel wilde en anderzijds durfde ik mijn baan niet op te zeggen. Nadat er tijdens healings eerst oud zeer is verwijderd, voelde ik me krachtiger, energieker en kreeg ik ineens duidelijk wat ik qua werk wil. Ik kies ook in mijn vrije tijd meer voor mezelf en heb weer een oude hobby opgepakt.
Margrit, Culemborg: Ik plaats mijzelf nu meer op de voorgrond.
In mijn werk stelde ik mij altijd dienstbaar op aan anderen, ik plaatste mijzelf daarmee op de achtergrond. Nu luister ik beter naar wat mijn gevoel mij ingeeft en doe ik dat. Ik heb geen bevestiging van anderen meer nodig; ik ontleen mijn identiteit niet aan de buitenwereld, want dan zou ik hun leven leven in plaats van mijn eigen leven. Ik kan nu veel beter dan vroeger onthecht handelen, d.w.z. dat ik bij een gebeurtenis niet met ophef reageer, maar dat ik rustig blijf, het geheel kan overzien en gewoon weet wat ik moet zeggen of wat er moet gebeuren.
Sandra, Zaltbommel: Ik durf veel meer.
Eigenlijk kwam ik bij Annet voor mijn moeheid en voor pijn in mijn bewegingsapparaat. De voorgaande jaren waren best heftig geweest, maar ik had nu alles weer op de rails. Tijdens de healings bleek er toch nog ballast te zitten, waarvan ik dacht dat ik dit had afgesloten. Het loslaten van bepaalde kwesties ging soms met toenemende gewrichtspijn gepaard en soms ook met moeilijker slapen. Maar dit was gelukkig iedere keer tijdelijk en ik kwam er krachtiger en energieker uit. Ik voel me erg goed en wat nu zo leuk is? Ik durf sinds de healings allerlei dingen te doen die ik vroeger echt niet durfde.
Marijke, Waalwijk: Ik heb totale rust ervaren.
Mijn leven was erg hectisch en ik kende mezelf niet anders dan dat ik altijd maar ren en vlieg. Maar tijdens de healings ervaarde ik altijd totale rust en was mijn gejaagdheid weg. Mijn hoofd werd leeg en daardoor kwam er ruimte voor inzichten. Bij thuiskomst was ik overigens wel erg moe. De totale rust smaakte naar meer. Ik ben nu een paar maanden verder en ik neem meer tijd voor mezelf, ik mediteer met regelmaat, ik zoek de stilte van de natuur op en laat ook wel eens de afwas staan om lekker op de bank te hangen (iets wat ik vroeger echt niet kon). De werkplek van Annet ademt ook veel rust uit, zo bij het park en het water. Heerlijk.
Carin, Tiel: Ik investeer meer in mezelf.
De healings waren altijd erg rustgevend, ik werd er helemaal rustig van. Als ik met een lichamelijke klacht kwam, was die klacht na de healing altijd minder of zelfs weg. Ik ben rustiger gaan werken, ik neem meer tijd voor mezelf en ik zorg beter voor mezelf. Ik heb in huis een kamer voor mezelf ingericht; dat is mijn stilteplek. Ik wist ineens van welk werk ik ontzettend blij zou worden en ik heb me ook al op de vereiste opleiding georienteerd. Ik heb meer vertrouwen in mensen gekregen. Af en toe speelt mijn lichamelijke klacht weer op, maar nu weet ik dat ik te hard heb gewerkt en over mijn grens ben gegaan.
Marg, Culemborg: Ik handel meer vanuit vertrouwen en neem meer mijn plek in.
De healings hadden soms meteen effect en soms pas na een tijdje, alsof er eerst op een diepere laag dingen moesten gebeuren voordat de verandering zichtbaar werd. Ik heb grote stappen gezet en dat merken mijn partner en mijn omgeving ook. Dat is overigens soms wel wennen voor hun. Ik handel meer vanuit mezelf, ik ben meer aanwezig in een groep, ik zeg vaker ‘nee’ als ik ergens echt geen zin in heb en ik kan dingen makkelijker daar laten waar ze horen. Soms zit ik weer in een oud patroon, maar dan zie ik het snel en kan het ook veranderen. Ik handel meer vanuit vertrouwen en overgave (“het komt wel goed, ik kan het wel”) in plaats vanuit angst. Wat geeft dat een rust!
Veerle, Waalwijk: Ik heb veel ballast weggegooid.
Ik heb van veel dingen afscheid genomen. Dat kostte soms wel moeite, want het was ook wel vertrouwd wat ik bij me droeg. Het maakte ook wie ik was. Ik heb de regie over mijn leven weer terug. Als er nu iets in mijn leven gebeurt, kan ik erboven hangen en zien wat het juiste moment is om iets te doen of te zeggen. Door de healings en het loslaten van ballast, werd ineens een innerlijk vuur bij mij aangewakkerd. Ik voelde kracht en zin om meer met mijn talenten te doen. Toch had ik niet meteen het lef om te solliciteren. Maar na een tijdje heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en bij mijn werkgever naar een andere baan gesolliciteerd. En deze heb ik gekregen, erg leuk!
I. Stavleu: In twee behandelingen heeft zij mij als het ware “gereset” en functioneer ik nu al maanden zonder enige klacht!
Al langere tijd had ik last van schouder- en rugklachten. Na diverse behandelingen te hebben gehad in het reguliere circuit met weinig resultaat, kwam ik bij Annet terecht. In twee behandelingen heeft zij mij als het ware “gereset” en functioneer ik nu al maanden zonder enige klacht! Annet is doortastend en gaat op rustige wijze met de klachten aan de slag. Verder heb ik als prettig ervaren dat Annet ook nadien bereikbaar blijft voor vragen, hierop vlot reageert en met je mee blijft denken over mogelijke oorzaken van een klacht.
Ria, Geldermalsen: Het werken op energetisch niveau had het grootste effect.
Ik was herstellende van een burnout en kon wel wat energie gebruiken. Ik wilde ook meer naar mijn hart luisteren en minder in mijn hoofd zitten. Naast praten over de situatie, heeft Annet mij healings gegeven en ook oefeningen zodat ik zelf met mijn herstel aan de slag kon. Van alles werkte de energetische oefeningen en interventies heel snel, verbazingwekkend soms.
Marlies van Elk: Ik had geen idee wat me te wachten stond … weet nu eigenlijk nog steeds niet hoe ze het doet, maar het werkt.
Via mijn werk ben ik in contact gekomen met Annet. Ik heb chronische rugklachten en Annet bood aan om te helpen. Ik had geen idee wat we te wachten stond…weet nu eigenlijk nog steeds niet hoe ze het doet, maar het werkt. Geen kleren uit, geen rare houdingen….gewoon staan en Annet doet haar ding. De klachten zijn na enige tijd dusdanig verminderd dat het niet meer zo beperkend werkt voor me. Annet benadert je op een rustige, fijne en vertrouwelijke manier waarbij ze steeds uitlegt wat ze doet. Erg fijn dat ik dit heb mogen meemaken en raad het een ieder aan.
Marja, Zaltbommel: Wonderlijk hoe snel mijn klacht weg was.
Ik had al een paar weken last van pijn in mijn bovenarmen en in mijn linkerschouder. Ik wist niet wat de oorzaak was. Met Quantum Touch heeft Annet de pijn in 1 sessie weggenomen. Wonderlijk hoe snel als dit ging. Daarna heeft ze gekeken wat de klacht veroorzaakte: een pilletje dat ik sinds een paar weken slikte. Ik ben overgestapt op een ander pilletje en de klachten zijn weg gebleven.

Kijk voor ervaringen met de behandeling van honden op mijn hondenpagina.